CENTRE VETERINARI ANIMA´LS

Visitado 1943 veces, 2 Visitas hoy

Carrer de Felip II 279, Barcelona 08016

http://www.cvanimals.com/

93 349 41 15

Matins de 9:30 a 13:30 Tardes de 17 a 20 Dissabtes de 10 a 13:30 Dilluns matí tancat

Ver ubicación en el mapa

Anima’ls neix al 1997, a Virrei Amat (Nou Barris) i s’ha consolidat al llarg dels seus 12 anys, com a centre d’atenció a les mascotes del barri, amb un tracte professional i proper al client. Proporciona tots els serveis i productes necessaris pel seu animal de companyia, i tracta aquells que ho requereixen. També col·labora amb protectores com la Fundació Altarriba (www.altarriba.org), la Protectora de Barcelona (www.protectorabcn.com) o ABAM (Associació pel Benestar dels Animals de Montgat; www.gatmontgat.com), que acullen als animals abandonats i els busquen una llar d’adopció. Ara, Anima’ls també és present a la xarxa, oferint informació sobre el centre i el món dels animals les 24 hores.

La Mª José Sales Belmonte es va llicenciar en Veterinària a la Universitat Autònoma de Barcelona al 1995. Inicialment, el seu interès per la fauna salvatge la va portar per diferents parts del món, on va realitzar estades per aprendre el maneig i la medicina dels animals salvatges, com el White Oak Conservation Center, a Florida, USA (http://www.wocenter.org/ ), que es dedica a la recuperació de la fauna salvatge d’arreu, impulsa la recerca i la difusió dels coneixements per protegir els animals i el seu medi, i explica la importància de la conservació en comunitats en desenvolupament. El centre acull veterinaris i persones interessades, per ensenyar-los la seva tasca i formar-los, a partir de la seva activitat diària.

A la seva època d’estudiant era membre d’AVAFES (Associació Veterinària per l’Atenció de la Fauna Exòtica i Salvatge), que organitza conferències per tota Espanya, estades de pràctiques a centres especialitzats, sortides a la muntanya i promociona la informació sobre qualsevol tema relacionat amb la medicina, el maneig, la conservació i l’estudi de la fauna exòtica i salvatge. A Catalunya, la Mª José va realitzar 3 mesos de pràctiques al Zoo de Barcelona, principalment amb els grans mamífers d’Àfrica, ampliant la seva experiència en aquest camp.

Dintre de l´àmbit dels petits animals, camp al què es dedica en l´actualitat, durant el període de 1995 a 1997 va treballar i fer pràctiques en diferents consultes veterinàries a Barcelona i Badalona,dintre de les que destaquem la Clínica Veterinària Betulia, on va acabar de formar-se com a veterinària de petits animals, i amb la qual continua col.laborant en l´actualitat.

Actualment és membre del VIN (Veterinary International Network), associació que permet la consulta on-line per part dels seus socis als millors consultors de tot el món en les diferents disciplines veterinàries.

El seu interès pel benestar dels petits animals fa que anualment participi en seminaris de formació continuada sobre Medicina Interna d´Animals de companyia.

    Añadir comentario

    Valorar este haciendo clic en una estrella abajo: